Loikkablogi

Ajatuksia yrittäjyyskasvatuksesta

Mikä Loikkablogi?

Loikkablogin aiheena on yrittäjyyskasvatus. Mitä yrittäjyyskasvatus on? Miten se näkyy opetuksessa ja koulun ja ympäröivän yhteiskunnan suhteissa? Keitä ovat yrittäjyyskasvatuksen tekijät ja minkälaisin keinoin yrittäjyyskasvatusta toteutetaan?

Pääbloggaaja on YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen, lisäksi blogiin kutsutaan vierailevia kirjoittajia.

Loikkablogin tavoitteena on levittää ideoita ja ajatuksia, herättää pohtimaan ja ennen kaikkea synnyttää keskustelua. Tule siis mukaan, kommentoi ja kerro oma mielipiteesi!

Entä miksi nimi Loikkablogi?

Tahdoimme, että blogin nimi kuvastaa sitä intoa ja intohimoa, jolla yrittäjyyskasvatusta tehdään. Nykyään suomalaissa kouluissa tapahtuu upeita juttuja: uusia asioita ja ideoita kokeillaan, vanhoja kyseenalaistetaan, lasten ja nuorten luovuutta ruokitaan ja heille annetaan mahdollisuuksia löytää omat vahvuutensa ja kehittää niitä taitoja, joita tulevaisuuden työelämässä tarvitaan.

Uusien asioiden kokeileminen tarkoittaa usein hyppyä tuntemattomaan ja riskinottoa – tärkeintä on yrittää! Sama koskee niin oppilaita kuin yrittäjyyskasvattajiakin. Me tahdomme rohkaista kaikkia innostumaan, kokeilemaan, yrittämään ja kehittymään. Ota siis loikka ja hyppää mukaan!

Blogin kirjoittajat

www.yesverkosto.fi

Mainokset