Loikkablogi

Ajatuksia yrittäjyyskasvatuksesta

Tietoa kirjoittajista

Sanna Lehtonen on kasvatustieteiden maisteri ja pitkän linjan yrittäjyyskasvattaja ja yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä. Sanna toimii YES ry:n toiminnanjohtajana. Intohimona yrittäjyyskasvatus! Lue Sannan kirjoitukset

Vierailevat kirjoittajat

SONY DSC Turo Numminen on Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmapäällikkö ja yrittäjä. Innostus yrittäjyyteen syntyi jo vaihto-oppilasvuonna, jolloin koulussa harjoiteltiin oman yrityksen pyörittämistä. Lue Turon kirjoitukset
SONY DSC

Katariina Kallio-Muuraiskangas on filosofian maisteri ja toimii kieltenopettajana Kokkolan yhteislyseon lukiossa. Tämänhetkiset opetuskielet ovat ruotsi ja espanja. Katriina toimii lisäksi koulun tutor-ohjaajana. Lue Katriinan kirjoitus.

SONY DSC Heli Koskenniemi on kasvatustieteiden maisteri, IT-asiantuntija ja yrittäjyyskasvatuksen ja oppimisen kehittäjä. Heli toimi YES Uusimaan aluepäällikkönä 2012–2015. Työssään hän edisti ketteryyttä (=yrittäjyyskasvatusta) kouluissa, oppilaitoksissa ja kunnissa. Lue Helin kirjoitukset: Pieni on suurta sekä Yrittäjyyskasvatus on ketterää.
 riitta_antinmaki Yrittäjäneuvos Riitta Antinmäki on Yrittäjänpäiväsäätiön puheenjohtaja ja Narinkkatorin Yrittäjäpatsaan puuhanainen. Lue Riitan kirjoitus.
 manna Manna Parvinen on sekä peruskoulun että lukion englanninopettaja Lauttasaaren yhteiskoulussa. Lukiossa hän opettaa peruskurssien lisäksi Business English-kurssia ja toimii kansainvälisen liiketoiminnanlinjan abiryhmän ryhmänohjaajana. Lue Mannan kirjoitus.
 isa_maria Isa-Maria Ääri työskentelee terveydenhuollon ja julkisen sektorin konsulttina Accenturella. Lue Isa-Marian kirjoitus.
 toivakka Lenita Toivakka on Suomen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri. Lue Lenitan kirjoitus.
  Tomi Rytkönen on opiskelijayrittäjyyden asiantuntija ja opiskelijayrittajyys.fi-sivuston perustaja. Lue Tomin kirjoitus.

Tahdotko kertoa omista yrittäjyyskasvatuskokemuksistasi?

Loikkablogi käynnistyi helmikuussa 2014. Vakinaisten kirjoittajien lisäksi kutsumme jatkuvasti blogin kirjoittajiksi myös muita yrittäjyyskasvatuksen tekijöitä. Uudet bloggaajat esitellään tällä sivulla.

Tahdotko osallistua Loikkablogiin kirjoittajana? Ota yhteys Leeaan: leea@yesverkosto.fi.

Mainokset